Saturday 10 December 2011

Pajalapid Lill4 ja Lill5

Nüüd ma leidsin veel laheidaid pajalpp-lilli. Rose Ripple Potholder (lainelise roosi pajalapp) ja Claudia Lowman on nad oma blogis Delights-Gems avaldanud ja juurde on lisatud ka õpetuse kasutusjuhis:
This pattern is copyrighted. You are welcome to use it with these guidelines: Be sure to attribute this source when posting or presenting potholders made from this pattern and refrain from publishing or selling the pattern or representing it as your own. Otherwise, no other restrictions apply. Enjoy making these for selling, sharing, gifting or your personal use.
Eesti keeles kõlab see üldjoontes nii, et tohid seda õpetust kasutada nii müügiks, jagamiseks, kinkimiseks ja enda tarbeks, aga sa ei tohi seda mustrit esitada, kui enda oma!
Üks järjekordne asjalik ja lahe blogi!



Teine on saksakeeli Gehaekelte Topflappen, mis ei tähenda muud, kui üks Heegeldatud Pajalapp. Originaalis on pajalapp pärit Raverlyst. Claudia räägib oma kogemustest selle pajalapi heegeldamisel. Jagab õpetusi ja nippe. Ka selle pajalapi kohta käib nõue, et seda tehes ja pilti üles pannes tuleb ära märkida, et tegu Raverly mustriga.




1 comment: