Supi keetmiseks läheb vaja 200 g sellerijuurt, 500 g
valget peakapsast, 6oo g porgandit, 6 suurt sibulat, 2 rohelist paprikat, 400 g
rohelisi ube, 1 loorberileht, 6 küpset tomatit, 1,5 l tomatimahla, soola,
pipart, maitserohelist.
Supi valmistamiseks lõika kooritud ja puhastatud
juurseller kuubikuteks. Puhasta ja tükelda ka teised köögiviljad ja pane
tomatimahlaga keema. Jälgi, et köögiviljad oleksid vedelikuga kaetud, vajadusel
lisa vett. Aja supp keema ning kuumuta seda kõrgel temperatuuril kümme ning
seejärel hauta madalal kuumusel veel kümme minutit.
·
1 päev Söö suppi ja lisaks mõned puuviljad. Süüa
võid arbuusi ja melonit, kuid väldi banaane. Joo palju vett, jõhvikamahla või
magustamata teed.
·
2 päev Söö suppi ja lisaks köögivilju, väldi
maisi, herneid, ubasid. Tarbi rohkem rohelist ja lehtköögivilju. Õhtusöögiks
võid lisaks süüa ühe suure võiga kartuli. Hoidu puuviljadest!
·
3. päev Söö suppi ja kõiki puu- ja köögivilju
nii, nagu hing ihkab. Hoidu õhtusöögiks kartuli söömist. Selleks päevaks oled
sa tõenäoliselt kaotanud 2-3 kilo.
·
4 päev Söö suppi, selle kõrvale nii palju
banaani, kui soovid ja joo vett nii palju, kui suudad.
·
5 päev Söö suppi vähemalt kord päevas, lisaks
võid süüa 6 tomatit, 300-400 grammi veise-, lambaliha või kala. Joo vähemalt
kuus kuni kaheksa klaasi vett.
·
6 päev Söö suppi vähemalt kord päevas. Lisaks
võid süüa nii palju lamba- või loomaliha, kana, kala ja köögivilju, kui hing
ihkab. Kartulist püüa siiski hoiduda.
·
7 päev Söö suppi vähemalt kord päevas, samuti
võid süüa magustamata puuvilju, köögivilju ja pruuni riisi nii palju kui
soovid.
Selle dieediga võid kaotada kuni seitse kilo nädalas. Kui
sa kaotad rohkem, tee supidieediga vähemalt nädalane paus ja siis võid jätkata.
Tasub meeles pidada, et sel ajal ei ole hea süüa leiba,
pastat ja praetud toite, samuti on vastunäidustatud magustatud jookide (ka
mahla) ning alkoholi tarbimine. Näpud hoia eemal ka gaseeritud jookidest.
No comments:
Post a Comment